Alege un software dedicate agentiilor de turism


Dacă lucrezi în turism, desigur, 2021 nu este cel mai bun an, iar 2022 nu dă semne de revenire. Cu toate acestea, este o mare oportunitate pentru cei implicați de a se pregăti pentru cel mai bun serviciu posibil. Cu investiții minime, se pot obține performanțe mai mari, iar Quick Sell aduce o soluție foarte bună. Puteți găsi toate informațiile importante despre motoarele de căutare de zboruri și puteți vedea cât de profitabile sunt acestea.

Agențiile de turism care nu sunt prezente online cu siguranță au multe de pierdut deoarece se limitează la publicul care sosește la sediul agenției de turism, în timp ce clientii online sunt ignorati. Quick Sell oferă un motor de căutare de zboruri, iar acest software se dovedește a fi ideal pentru configurarea oricărei călătorii. Oricine se poate bucura de condiții ideale și poate pregăti o vacanță cu doar câteva clicuri, indiferent de unde din lume doriți să mergeți.

Deci, dacă te gândești să iei o vacanță, trebuie să știi că cu doar câteva clicuri poți fi separat de orice informație de care ai nevoie pentru a putea configura totul. Există și câteva câștiguri pentru agențiile de turism, acestea putând lucra doar cu cei mai buni furnizori, fie că sunt din România sau din străinătate. Ofertele pe care le fac sunt direct selectate si ajustate propriului public pentru a putea atinge cele mai inalte performante posibile. Există diferite tipuri de pachete, de la vacanțe exotice, vacanțe pe litoralul românesc sau în străinătate, pauze la munte, orașe și nu numai, fiecare dintre ele putând fi accesat direct într-un singur motor de căutare.

Important este că soluția poate fi implementată atât în ​​versiunea desktop, cât și în versiunea mobilă, acoperind nevoile și preferințele tuturor tipurilor de clienți. Se bucură de libertate maximă, care este esențială atunci când călătoresc punct cu punct. Desigur, și agenții de turism au motive să fie extaziați, pentru că nu trebuie să cheltuiască o avere pentru a avea acces la motoarele de căutare a biletelor de avion. La Quick Sell, plătești o taxă simplă de abonament și nu există alte taxe sau comisioane care să te trezească pe parcurs.

Această soluție duce la simplificarea multor procese, ceea ce înseamnă că toți cei care ajung aici au un singur lucru de care să obțină și să se bucure de condițiile ideale. Confort deplin, libertate maximă, alege să cooperezi cu Quick Sell și ai ocazia să obții cele mai înalte performanțe! Esti in cautarea unui software de turism foarte bun? Ai nimerit unde trebuie!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *