Alege stickerele personalizate de la Agrafa


O modalitate eficientă și rentabilă de a condensa toate informațiile despre o marcă este personalizarea autocolantelor. La Agrafa Print, operăm cu cele mai moderne și profesionale tehnici pentru a asigura calitatea și estetica produsului. Unele dintre cele mai comune astfel de metode sunt imprimarea digitală sau UV, cu ajutorul căreia putem realiza sute de modele de produse într-o varietate de forme și funcții.

Pentru a ne conforma pe deplin dorințelor clienților noștri, oferim opțiuni de configurare a produsului. Acest lucru permite încarcarea propriilor grafice ale produsului care detaliază imaginile pe care doresc să le imprime pe aceste stickere personalizate. Pe de altă parte, dacă nu există grafică prestabilită de care să ne ocupăm, suntem, de asemenea, pregătiți să proiectăm implementări creative de la zero.

Există diverse tehnologii de imprimare, care pot fi selectate în funcție de cerințele și nevoile clienților. În acest fel, ei pot alege între imprimare digitală sau imprimare UV. Alegerea materialelor care se pot realiza este si la latitudinea clientului si pot fi aplicate pe folii autoadezive din PVC alb sau transparent. Ambele au rezistență bună la apă și la temperaturi ridicate, ceea ce le face ideale pentru aplicații în interior și exterior în formate standard sau speciale.

În ceea ce privește comenzile, se pot solicita și cantități mici, sute de bucăți. Prin urmare, pentru a contura cea mai profitabilă ofertă posibilă, este necesar să se stabilească detalii specifice pentru produsul dorit. Prin urmare, atunci când plasați o comandă, trebuie să specificați clar dimensiunea pe care doriți să o aibă produsul final, culoarea și suportul pe care urmează să fie imprimat și numărul de bucăți. De asemenea, puteți adăuga informații suplimentare despre procesarea grafică sau unele funcționalități pe care doriți să le obțină autocolantul în forma sa finală. Pe baza prețului final calculat cu toate aceste detalii furnizate, vă garantăm că va fi exact calitatea dorită. Mai mult, garantam ca procesarea grafica se va face complet gratuit la prima comanda plasata la noi peste 30 EUR (fara TVA).

De asemenea, pentru a ne asigura că nu există niciun inconvenient între imaginea așteptată a produsului final și imaginea reală a acestuia, oferim opțiunea de a solicita mostre în prealabil, trimise prin curier sau chiar de la sediul nostru. Prin urmare, orice posibilă încălcare poate fi sesizată și raportată și o vom putea rezolva în timp util fără a prelungi perioada de livrare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *