Idei de vacanță pe litoralul românesc în 2022


Dacă sunteți în căutarea unor plaje românești care să facă să vă simțiți nemaipomenit preț de câteva zile, Roju are oferte pentru litoral 2022 în România care în mod sigur vă vor stârni curiozitatea, dar și dorința de a călătorie.

Numai mâine nu-i poimâine și vine momentul în care trebuie să te gândești unde vei merge anul acesta pentru a savura din plin zilele însorite și călduroase ale verii. Astfel, Roju vă propune și anul acest oferte pentru litoral 2022 în România ce merită luate în calcul, dacă vreți să aveți parte de o vacanță de neuitat.

Prin urmare, dacă sunteți adeptul liniștii pe plajă și nu vreți să roiască prea multă lume în jur, trebuie să știți că în România sunt astfel de plaje liniștite și neaglomerate. Așadar, dacă vreți să vă bucurați de locuri realmente unice în lume, avem câteva idei în acest sens.

Una dintre cele mai populare plaje din România este, fără îndoială, Plaja Corbu, dar asta nu înseamnă că este o plajă aglomerată.

Plaja Corbu este cea spre care se îndreaptă localnicii, iar turiștii tind să se înghesuie pe celelalte plaje din jurul ei, probabil pentru că este oarecum o bijuterie ascunsă. Drept urmare, vă puteți bucura de o relativă pace și liniște, în timp ce admirați împrejurimile.

Dacă sunteți un fan al vieții marine, apele de aici sunt pline de pești viu colorați și vă puteți bucura de un loc în care marea parcă este mai calmă decât niciodată.

Apele sunt sigure pentru înot, iar plaja este destul de largă, așa că este suficient spațiu pentru copii să alerge și să consume puțină energie. Când te-ai săturat de plajă, poți să pleci la o plimbare și să explorezi frumusețile locale.

Pe de altă parte, o altă plajă frumoasă este și Venus. Una dintre multele stațiuni de plajă numite după zei greci sau planete, Plaja Venus este puțin mai puțin populară decât Corbu, dar aceasta oferă mai multă pace și liniște.

Deși nu este cea mai mare stațiune de plajă din România, vine cu o doză suplimentară de farmec, precum și cu nisip și apă numai bună de scăldat. Plaja are numeroase șezlonguri și umbrele de soare, așa că, vă veți simți foarte bine și aici.

În altă ordine de idei, nu poți merge în sud-estul României fără să vizitezi Delta Dunării, iar Plaja Sfantu Gheorghe se află chiar în mijlocul ei.

Delta Dunării este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, datorită biodiversității și frumuseții naturale. Aceasta este una dintre cele mai mari delte de pe planetă și găzduiește nenumărate specii diferite de păsări și alte animale sălbatice.

Așadar, printre multiplele oferte pentru litoral 2022 în România, poți alege o călătorie în minunata zonă turistică a Dobrogei.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *