Serviciu de livrare exclusiv marca TikTok Kitchen începând de anul viitor


TikTok este în primul rând o platformă de socializare în care oamenii încarcă videoclipuri. Cu toate acestea, datorită TikTok, am observat și o creștere a tendințelor culinare, în care oamenii împărtășesc idei și rețete creative de mâncare, dar dacă ești prea comod să faci singur acele rețete, atunci ai noroc pentru că TikTok implementeaza ceva care s-ar putea sa iti placa.

Potrivit raportului inițial de la Bloomberg, TikTok va colabora cu Virtual Dining Concepts și Grubhub pentru a lansa anul viitor un serviciu de livrare exclusiv marca TikTok Kitchen în SUA. Acest lucru nu înseamnă că TikTok va livra mâncare de la restaurante, ci mai degrabă va face mai usor de gasit mâncare prezentata în aceste video-uri virale și va oferi utilizatorilor opțiunea de a le livra.

Potrivit TikTok, ei plănuiesc să lanseze aproximativ 300 de locații în martie și își propun să deschidă peste 1.000 de restaurante până la sfârșitul anului 2022. TikTok confirmă că le va acorda creatorilor credit pentru felurile lor de mâncare. „Vânzările din TikTok Kitchen vor merge atât pentru a sprijini creatorii care au inspirat elementul din meniu, cât și pentru a încuraja și a ajuta alți creatori să se exprime pe platformă, în conformitate cu misiunea TikTok de a inspira creativitatea și de a aduce bucurie utilizatorilor săi.”

Dacă ar fi să utilizezi o fotografie, o imagine sau un videoclip creat de altcineva pe site-ul tau web, de obicei, va trebui să obții mai întâi permisiunea sau, cel puțin, să acorzi credit acolo unde este necesar. Cu toate acestea, se pare că Instagram a decis că cel puțin acum le va oferi deținătorilor de drepturi de autor opțiunea de a decide dacă doresc sau nu încorporarea conținutului lor. Această nouă opțiune va oferi utilizatorilor Instagram posibilitatea de a alege dacă vor permite sau nu funcția de încorporare pentru postările lor, ceea ce înseamnă că, dacă o dezactivează, terții nu vor putea să-și încorporeze conținutul pe site-urile lor web. Acest lucru se datorează eforturilor Societății Americane a Fotografilor Media (ASMP) și Asociației Naționale a Fotografilor de Presă (NPPA). Potrivit lui Alicia Calzada, consilierul general adjunct al NPPA, „Am fost în contact cu Instagram de mai bine de un an în căutarea unei soluții pentru această problemă. Suntem recunoscători că au fost receptivi la solicitările noastre de a rezolva acest lucru.” Înainte de aceasta, au existat publicații care au avut probleme juridice cu privire la încorporarea imaginilor, cum ar fi Mashable, care au fost duși în instanță pentru încorporarea unei imagini. Cu toate acestea, instanța a decis că încorporarea unei imagini de pe Instagram nu este o încălcare. A mai existat și un alt caz în care era implicat fotograful Paul Nicklen, care a câștigat un proces pentru drepturi de autor împotriva unui alt editor din cauza unui videoclip încorporat și a unei capturi de ecran care nu avea permisiunea sa.

https://www.ubergizmo.com/2021/12/tiktok-order-food-viral-videos/
https://www.ubergizmo.com/2021/12/instagram-option-stop-embedding-photos/

La peste 9 luni după ce și-a anunțat noua fabrică de proiectare a chipset-urilor din München, Apple a început să angajeze ingineri cu experiență în domeniul cipurilor de modem și al semiconductorilor fără fir din Irvine, California.

Un raport recent Bloomber confirmă dezvoltarea și precizează că Apple caută oameni cu experiență în semiconductori Bluetooth și Wi-Fi, radiouri fără fir, circuite integrate cu frecvență radio și design de sistem wireless pe cip. Acest lucru marchează încă un semn clar că Apple lucrează din greu la trecerea de la modemurile Qualcomm și dorește să-și dezvolte propriile cipuri wireless interne pentru produsele viitoare. Apple formează o nouă echipă de proiectare a cipurilor în California de Sud. Potrivit noului raport, extinderea Apple Irvine este încă la început, cu planuri de a-și crește prezența treptat. Pe lângă extinderile sale Irvine și München, Apple a început, de asemenea, să înființeze birouri de cipuri în SUA, în Portland, Oregon, Austin, Texas și Orlando, Florida, precum și în afara SUA în Haifa și Herzliya în Israel. Aceste locații nu sunt aleatorii, deoarece sunt plasate strategic în curțile furnizorilor existenți de cipuri precum Intel, AMD și Infineon Technologies AG. De asemenea, se așteaptă ca Apple să-și extindă planurile de dezvoltare a cipurilor în Massachusetts și Japonia.

Apple assembling new chip design team in Southern California – GSMArena.com news

TikTok a anunțat astăzi o serie de modificări în aplicațiile sale mobile, inclusiv îmbunătățiri ale rezoluției și, de asemenea, noi efecte. Una dintre principalele modificări noi care vor fi lansate în anumite țări este opțiunea de a încărca în 1080p. În timp ce încărcați videoclipul, selectați Mai multe opțiuni și apoi comutați butonul Încărcare HD pentru a activa încărcarea în 1080p. TikTok permite acum și utilizarea efectului Green Screen deasupra GIF-urilor. Utilizatorii își pot alege GIF-ul prin GIPHY partenerului TikTok și apoi își pot suprapune videoclipul deasupra GIF-ului folosind efectul Green Screen. Noua funcție de îmbunătățire vizuală ajuta la calitatea imaginii videoclipului cu o singură atingere. Poate efectua modificări de bază, inclusiv compensarea expunerii, corecția culorilor și îmbunătățirea în condiți de lumină slabă pentru videoclipurile nou-încărcate sau încărcate din galerie. Voice Effects folosește sinteza audio și poate face ca orice sunet dintr-un videoclip să sune ca un animal sau un instrument muzical. Pentru a accesa această funcție, atingeți butonul Efecte vocale din panoul din dreapta din pagina Editare.

TikTok enables 1080p resolution uploads in select countries – GSMArena.com news


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *