Skiathos, insula care nu „doarme” niciodată


Orice vacanță este bine venită în programul nostru, dar mai ales cele pe care ni le planificăm pentru sezonul estival. Așadar, dacă doriți să aveți parte de o vacanță în Skiathos cu avionul, Fabrica de Vacanțe are numeroase oferte în acest sens, așa că vă invităm să profitați din plin de ele.

Odată ce veți ajunge aici în acest loc vacanță din Skiathos cu avionul, vă veți bucura de o multitudine de locuri care abia așteaptă să fie explorate de turiștii din toată lumea. Cât despre asta, românii sunt iubitori mari ai vacanțelor în Grecia, iar Skiathos este una din destinațiile preferate ale tuturor.

Dacă doriți puțină agitație, mergeți în orașul și portul Skiathos, cel mai recent renumit pentru rolul principal din filmul Mama Mia. Există o mulțime de restaurante și baruri, inclusiv Lo&La, care are o poziție de invidiat, de unde vă puteți bucura de vederi extinse către Bourtzi și Portul Vechi. Lo&La oferă un meniu italian și are o reputație binemeritată pentru a servi arome proaspete și delicioase într-un mediu primitor, cu oameni grozavi.

Există numeroase magazine turistice care vând cadouri turistice obișnuite, dar printre acestea se află câteva magazine de tip boutique, care sunt minunate și vând orice, de la lucrări de artă frumoase și cadouri din lemn de măslin. Toate aceste lucruri sunt numai bune de oferit drept cadou celor care vă așteaptă cu drag acasă.

Mai mult decât atât, dacă sunteți fan Mama Mia, atunci o excursie cu barca pe insula vecină, Skopelos, din orașul Skiathos ar putea fi o idee excelentă. Aici este posibil să vizitați Agios Ioannis, care este bisericuța de pe dealul unde Sophie se căsătorește în primul film Mama Mia. Skopelos în sine a fost una dintre principalele locații de filmare pentru film.

Skiathos are o frumusețe hipnotică proprie, ca toate insulele care fac parte din grupul Sporade. Doar o privire pe dealurile sale verzi, curate sau pe coastele aurii spălate de apele albastre cristaline ale Mării Egee este suficientă pentru a vă cuceri sufletul odată pentru totdeauna. Cu toate acestea, este ceva în atmosferă, care o face atât de minunată, care nu poate fi cuprins cu doar câteva cuvinte. Poate că pentru fiecare dintre noi, această vacanță în Skiathos cu avionul este simțită și trăită diferit, însă este cu adevărat o încântare și o bucurie pentru trup, minte și suflet.

Orice vacanță în Grecia vă face mult mai bogat sufletește, pentru că, prin specificul lor, acestea sunt realmente un balsam pentru suflet, un loc în care vă încărcați cu energie și cu bucuria de a trăi.

Prinde din timp ofertele de vacanță în Skiathos cu avionul și simte din plin relaxarea, liniștea și frumusețea unui loc binecuvântat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *