Auto Cobălcescu te invită să descoperi cele mai moderne modele de autoturisme marca Nissan


Eşti în căutarea unei noi maşini Nissan dar îţi este greu să iei o decizie? Auto Cobălcescu îţi uşurează misiunea şi îţi pune la dispoziţie o selecţie bogată de modele Nissan de ultimă generaţie, la preţuri convenabile, pe care le poţi descoperi la doar câteva click-uri distanţă pe site-ul autocobalcescu.ro sau în cadrul showroom-ului fizic, unde vei avea ocazia să te înscrii şi la un test drive, pentru a trăi experienţa Nissan la cote maxime. 

Dealer auto autorizat

Dacă intenţionezi să achiziţionezi un autoturism Nissan nou, la Auto Cobălcescu ai garanţia că ai ajuns unde trebuie. Acest dealer auto îşi ghidează întreaga activitate după valori bine închegate precum profesionalism, perseverenţă, promptitudine şi responsabilitate, valori datorită cărora a reuşit până în prezent să comercializeze 40.000 de unităţi auto noi şi 4.000 de unităţi auto rulate, dar şi să strângă în propriul portofoliu un număr considerabil de clienţi mulţumiţi de produsele şi serviciile de calitate superioară oferite.

Portofoliu generos de modele Nissan

La Auto Cobălcescu, sunt disponibile multe modele Nissan inovatoare care îţi pot face cu ochiul şi care se pot plia pe nevoile tale. În timp ce şoferii care preferă un autoturism cu care să se poată strecura cu uşurinţă pe străzile aglomerate au la îndemână modelul compact la exterior şi spaţios în interior Nissan Micra, cu tehnologii avansate şi design sportiv, fanii SUV-urilor îşi pot îndrepta atenţia spre noul Nissan Qashqai, unul dintre cele mai populare crassovere din lume, care oferă o experienţă unică în timpul condusului şi confort şi siguranţă la superlativ. Mai mult, dacă eşti adeptul autoturismelor electrice, poţi încerca modelul Nissan Leaf, dotat cu tehnologii inovative şi intuitive, menite să te ajute să călătoreşti inteligent şi încărcat de energie. Indiferent de preferinţe, un lucru este cert: la Auto Cobălcescu găseşti o multitudine de modele Nissan din care poţi alege.  

Consultanţă de specialitate

În momentul în care îţi doreşti să cumperi o maşină nouă, este important să fii la curent cu toate dotările şi funcţiile cu care aceasta vine la pachet. În acest sens, specialiştii Auto Cobălcescu cu o vastă experienţă în domeniul auto te aşteaptă cu braţele deschise şi sunt gata oricând să îţi ofere toate detaliile despre modelul Nissan care te interesează, astfel încât decizia de achiziţie pe care urmează să o iei să fie una cât mai documentată şi inspirată. Pe scurt, alături de aceştia, ştii că eşti pe mâini bune şi că ai acces la soluţii personalizate, în funcţie de nevoile şi dorinţele tale.

Alături de dealer-ul Auto Cobălcescu, acum ai şansa de a călători accesibil şi în siguranţă pe orice drum cu cele mai noi şi fiabile modele Nissan, disponibile la preţuri atractive, pe care nu trebuie să le ratezi. Ce mai aştepţi? 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *