Cera di cupra, crema italiană ideală pentru orice tip de ten


Cera di Cupra este una din cremele de origine italiană care este des cumpărată de către femeile din România datorită proprietăților sale speciale, care încetinesc procesul de îmbătrânire a pielii. Despre ea am putea spune că este o cremă istorică cu o textură hidratantă și catifelată, dedicată tenului matur cu tendință de uscăciune. Mai mult decât atât, produsul, Cera di Cupra, apără și protejează pielea de agenții atmosferici și de efectele nocive ale poluării, încetinind procesul de îmbătrânire al tenului. Concret, după o utilizare de lungă durată, tenul tău va fi din nou moale și tonifiat, dar și neted la atingere. Un alt beneficiu al acestei creme, este faptul că are un miros plăcut și delicat.

Pe de altă parte, crema hidratantă Cera di Cupra Rosa este utilă pentru combaterea activă a semnelor de îmbătrânire și a pielii lăsate, uscate sau deshidratate. Ca principiu de folosire ea se aplică în fiecare zi pe față, pentru a preveni semnele de îmbătrânire și pentru a conferi pielii elasticitate și catifelare, lăsând un miros deosebit de plăcut. Formulele noi specifice ale cremei răspund nevoilor actuale ale femeilor de toate vârstele, fiind, în prezent, chiar mai eficiente, pentru că ele conțin ingrediente inovatoare și bazate pe tehnologii avansate, de inspirație farmaceutică.

Toate tenurile sunt diferite, însă acest produs are grijă să acopere toate nevoile, de aceea noile produse au formulări inovatoare și direcționate, astfel încât să ajute la bunăstarea și frumusețea diferitelor tipuri de piele.

Activitățile de cercetare și dezvoltare de lungă durată, împreună cu o selecție exactă de principii de producție de ultimă generație fundamentează trei categorii complete de produse noi pentru îngrijirea feței, marca Cera di Cupra. Descoperă produsele de care ai nevoie pentru rutina ta de frumusețe!

Aceasta formează o barieră protectoare asupra epidermei, pentru a o proteja de poluare și îmbătrânire, datorită compoziției sale ultra-hidratante cu glicerina și ceară de albine. Formula sa clasica este bogată în glicerină și ceara de albine, ingrediente active naturale care hidratează în profunzime epiderma, în timp ce o apară de agresiunile externe ale poluării și factorilor atmosferici, limitând uscarea sau deshidratarea. Crema Cera di Cupra are mai multe beneficii asupra pielii, pe care le vom dezvolta sintetizat mai jos:

  • contracarează pierderea tonusului pielii mature;
  • dedicată tenului foarte uscat și deshidratat;
  • lasă pielea suplă și moale la atingere;
  • previne formarea ridurilor;
  • hidratează intens, prevenind deshidratarea pielii;
  • are un miros plăcut.

Așadar, dacă dorești să îți îngrijești pielea cu cele mai bune creme din Italia, Market Saponella are toată gama de produse Cera di Cupra pe care pielea ta le va iubi și de care nu vei mai putea să te desparți.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *